Deelnemer
Host
Invulling programma
Positivity reporter
Positief leider

Vind jij het leuk om HappyWe-live Host te zijn en heb je een locatie of de beschikking tot een locatie waar we met maximaal 30 personen met gesloten beurzen gebruik van kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Het kunnen natuurlijk allerlei verschillende soorten locaties zijn en ook op verschillende plaatsen in het land. Dat maakt het juist leuk!

Zo hebben we al gebruik kunnen maken van de pastorie van een kerk in Amersfoort en van een particulier huis in Nijmegen. Binnen bedrijven zijn er natuurlijk ook altijd ruimtes beschikbaar die niet altijd in gebruik zijn. Met een beetje creativiteit komen we vaak een heel eind en maken we er iets leuks van ?.

Wat zijn de gewenste vereisten voor een geschikte HappyWe-live locatie?

Minimaal 2 afzonderlijke ruimtes voor de workshops
Een kookgelegenheid
Tafels en stoelen
Toilet
Fijn als er ook een buiten is

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten waar we naar kunnen kijken, zoals bereikbaarheid, aanwezige techniek, flipovers, aanwezig keukengerei, servies, linnen, ovens, magnetron, koeling etc. maar daar valt wel iets creatiefs op te bedenken.

Ben jij de volgende HappyWe-live Host?

Onze Challenge is om 2022 HappyWe-live events georganiseerd te hebben met elkaar in 2022. Bouw jij mee aan The Real Social Network? 

 

   

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Schrijf je in voor een HappyWe-live event om het zelf te ervaren en om te kijken en te voelen of het iets voor jou of jullie kan zijn. We hebben dan alle ruimte om daar over te brainstormen. Rechtstreeks contact opnemen voor nadere informatie en verkenning kan natuurlijk ook. 

The Real Social Network - Powered by Make it Real

Abonneer

Verplicht *

Bekijk vorige campagne.

homelinkedin-square