Wat wordt er bedoeld met OneGoodThing?

OneGoodThing is hét antwoord op ons grootste verlangen: leven in positiviteit en optimisme. Het is de kleinste actie met de grootste impact. Bijna magisch: OneGoodThing is pure eenvoud en werkt als een trein…

Wat is het?
OneGoodThing is: haal uit elke dag één specifiek moment voor de geest, dat jou positieve energie heeft gegeven en noteer het: Wat gebeurde er en wat deed dit mij? Noteer en deel dit moment.

Wil je meer lezen over wat Geluksman Chiel van der Linden geschreven heeft over OneGoodThing? Click dan op deze link

 Wat levert deelname aan HappyWe-live mij op?

Life is what you make it ?. Het HappyWe-live event is een formule die uitgaat van positiviteit, verbinding en creëren, dat wordt gefaciliteerd. Er zijn zoveel verschillende reacties en ervaringen van verschillende mensen. Je leest ze hier.

Kan ik ook deelnemen aan een HappyWe-live event als ik (nog) niet in de HappyWe app zit?

Jazeker! Het HappyWe-live event is spontaan ontstaan door een groep mensen die verbonden zijn in de HappyWe app, maar is zeker ook toegankelijk voor mensen die niet of nog niet op de HappyWe app zitten. Freedom & Fun.

Wat is de HappyWe app?

a. Bekijk hier het introductiefilmpje over de HappyWe app.

b. “Geluk vermenigvuldigt zich als jij het deelt” HappyWe is een gratis mobiele applicatie (app) waarmee je via je smartphone of tablet jouw geluksmomenten eenvoudig kunt vastleggen en direct kunt delen met mensen die positivieit een warm hart toedragen. Met deze gratis app kun je dus op een eenvoudige manier je geluksspier trainen; iedere dag het mooie momentje uit je dag delen (OneGoodThing). Positiviteit is namelijk de kortste weg naar geluk. Het leuke is dat er ook een OneGoodThing Cafe is in de app waar je andere mensen kunt ontmoeten en waar je dus ook positieve momenten kunt delen. Je unieke HappyWeScore toont jouw happy impact op de wereld.

c. De HappyWe app kun je hier gratis downloaden: App Store en Google Play.

d. Benieuwd naar ervaringen met de HappyWe app? Schrijf je in voor een HappyWe-live event en vraag het de mensen zelf live ?. Zoveel mensen, zoveel ervaringen. Deze filmpjes bekijken kan natuurlijk ook:

 

Ik wil ook wel iets bijdragen aan het HappyWe-live event, maar weet niet zo goed wat precies. Wat kan ik doen?

a. Je inschrijven voor een HappyWe-live event en het eerst zelf ervaren is de makkelijkste manier. Gewoon lekker onderdompelen en kijken en voelen welke rol of rollen je kunt pakken voor een volgend event.

b. Op de pagina Mee doen? kun je lezen op wat voor manieren je allemaal mee kunt doen en bij kunt dragen aan een HappyWe-live event.

Kan ik ook deelnemen aan een HappyWe-live event als ik al happy ben? Of als ik me even niet zo happy voel?

Jazeker! Het leven is een feestje en je moet zelf de slingers ophangen. Maar ja, soms is dat best een uitdaging. Zeker als je kijkt hoe snel de wereld verandert.

Hoe beweeg je mee in de continu veranderende maatschappij?

Hoe beweeg je mee met de dagelijkse overvloed van informatie en prikkels?

Hoe beweeg je mee in de organisatie en in je functie?

Hoe beweeg je mee met je privéleven?

Kortom, waar sta jij en hoe beweeg je mee als uniek individu? Een positieve mindset helpt je hierbij om scherp te blijven, mee te bewegen en om dicht bij jezelf te blijven in een gezond en fijn tempo. Het HappyWe-live event gaat uit van positiviteit, verbinding en creëren. Er is niemand geboren zonder talent en we hebben elkaar allemaal nodig. Het HappyWe-live event is dan ook geschikt voor alle fases in je leven. Want ja, soms loopt je leven anders dan je gepland had. Dat gevoel hebben we allemaal wel eens toch? 

Psychiater Dirk de Wachter: “Zorg dragen voor elkaar geeft je het gevoel van betekenis te zijn en geeft zin aan het leven. En juist de zin van het leven dat is iets waar veel mensen nu naar op zoek zijn.” Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk dan deze video: https://youtu.be/Tjt0_Z7RnlE

Ik vind het spannend om alleen te komen, wordt ik in verbinding gebracht tijdens het event?

Jazeker! Verbinding is één van de pijlers van het HappyWe-live event en een warm welkom is een vast onderdeel van het programma. De intentie is dat het HappyWe-live event voelt als een warm bad waar veiligheid en gastvrijheid centraal staan.

Kan ik samen naar een HappyWe-live event gaan? Mag ik mensen uitnodigen en meenemen?

Jazeker, gezellig!

Wat is de minimum leeftijd voor HappyWe-live?

Het HappyWe-live event is een formule waarbij uitgegaan wordt van inclusiviteit en is dus ook geschikt / toepasbaar voor alle leeftijden. Echter, de ene keer is het HappyWe-live event een event uitsluitend voor jongeren, de andere keer weer voor volwassenen en soms is het juist een mix van alle leeftijden. Bekijk per event even voor welke doelgroep het specifieke event bedoeld is.

Wat is de maximum leeftijd voor HappyWe-live?

Er is zeker geen maximum leeftijd om deel te kunnen nemen aan een HappyWe-live event! Alle wijsheid en levenservaring is juist een waardevolle aanwinst voor het HappyWe-live event.

Zijn er kosten verbonden aan HappyWe-live

Vrijwillige bijdrage: We proberen zoveel mogelijk om met gesloten beurzen samen deze leuke events te organiseren. Gebruik maken van wat er allemaal al is. Make it Useful. Talent, aandacht, gezelligheid, fijne energie, inspiratie etc. Om het geheel organisatorisch simpel te houden zorgen wij voor een aantal dingen zoals b.v. het dinner. Na afloop van het event gaat de HappyWe-pot rond voor een vrijwillige bijdrage. Handig dus om cash geld bij je te hebben ?.

Komen er ook HappyWe-live events bij mij in de buurt?

a. Op de HappyWe-live kalender kun je kijken welke events er binnenkort waar gehouden zullen worden. De locaties kunnen variëren, dat is juist zo leuk en verrassend! Wil je graag een HappyWe-live event bij jou in de buurt? Overweeg dan eens om HappyWe-live Host te worden of Positief Leider zodat we er samen voor kunnen zorgen dat HappyWe-live op de kaart komt te staan in jouw regio. Leuk!

Hoe kan ik deelnemen aan een HappyWe-live event? Waar reserveer ik een ticket?

a. Voor een overzicht van alle HappyWe-live events ga je naar deze pagina: HappyWe-live Kalender.

b. Hier kun je direct je ticket boeken.

Hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden tijdens HappyWe-live?

HappyWe-live events worden steeds op verschillende locaties georganiseerd. Dat is voor ons ook steeds een verrassing. Per event zal er duidelijk aangegeven worden hoe de toegankelijkheid is voor minder validen.

Wat trek ik aan tijdens het HappyWe-live event?

Doe lekker aan waar je je Happy in voelt. Kijk zelf even hoe het weer is als je eventueel die dag ook naar buiten wilt en wat je dan aantrekt (wandelschoenen misschien?).

Wat neem ik dan mee voor het hapjes-buffet voor de lunch tijdens het event?

Je kunt je favoriete lunch-hap meenemen, of lekker iets makkelijks of misschien wel een lekker hapje waar een mooi verhaal achter zit, een familie-traditie bijvoorbeeld. Iets lekkers voor tijdens de pauzes mag natuurlijk ook. Als je denkt: “Nou, ik lust wel een wijntje, biertje of een lekker sapje ofzo”. Neem dat dan lekker ook mee. Niet te veel over nadenken, doe gewoon iets leuks. Verras ons ?.

Hoe kom ik bij HappyWe-live?

Omdat het iedere keer weer een verrassing is waar het HappyWe-live event gehouden zal worden, zullen we per event duidelijk aangeven hoe de bereikbaarheid is voor wat betreft het parkeren en het OV.

Ik heb zulke leuke contacten opgedaan tijdens het event, hoe kan ik in contact blijven? Hoe werkt dat met de HappyWe app?

a. Het makkelijkste is natuurlijk om tijdens het HappyWe-live event face to face af te stemmen of en hoe je in contact wilt blijven. Dat kan op allerlei manieren natuurlijk. Freedom & Fun.

b. Verbonden blijven via de HappyWe app kan ook ontzettend leuk zijn. Dat doe je zo:

Ik zit al op de HappyWe app:

  1. Open de HappyWe app
  2. Ga naar homescherm (links in onderbalk) en druk op uitnodigen +.
  3. Nodig uit via een mailadres of via je contactlijst in je smartphone. Naar dit contact wordt een sms verstuurd, dus kies een mobiel telefoonnummer.
  4. Links in de onderbalk kijk je bij “meer” om te zien wat de status is van de uitnodigingen die je verstuurd of ontvangen hebt.
  5. Vanaf het moment dat een uitnodiging is geaccepteerd, kun je elkaars berichten zien (oudere berichten zie je niet)

Ik zit nog niet op de HappyWe app:

  1. Download gratis de HappyWe app: App Store en Google Play.
  2. Ga naar het homescherm (links in onderbalk) en druk op uitnodigen +.
  3. Nodig uit via een mailadres of via je contactlijst in je smartphone. Naar dit contact wordt een sms verstuurd, dus kies een mobiel telefoonnummer.
  4. Links in de onderbalk kijk je bij “meer” om te zien wat de status is van de uitnodigingen die je verstuurd of ontvangen hebt.
  5. Vanaf het moment dat een uitnodiging is geaccepteerd, kun je elkaars berichten zien (oudere berichten zie je niet);

Heb je nog vragen of reacties over de HappyWe app? Bekijk dan deze quick-start pagina of neem contact op via: support@happywe.nl.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden met HappyWe-live?

Wat zijn de mogelijkheden voor het sociaal domein met HappyWe-live

The Real Social Network - Powered by Make it Real

Abonneer

Verplicht *

Bekijk vorige campagne.

homelinkedin-square