Deelneemster Antonique samen met haar 22e jarige dochter tijdens het onderdeel “Warme ontvangst en verbinding”. 

Antonique de Lange: 

“Wauw, wat een geweldig mooie dag was het vandaag! Leuke ontmoetingen bij het HappyWe-live event met prachtige kansen om mezelf nog meer te ontwikkelen. Mijn dochter was ook mee en op de terugweg heb ik ook nog met haar inzichten gekregen omdat zij heel anders tegen sommige dingen aankeek. Dankbaar!” 

 

Blue Zone Expert Lowie van Doninck en Geluksman Chiel van der Linden ontmoeten elkaar als deelnemers.

Lowie van Doninck: 

“Fantastisch hoe we elkaar kunnen inspireren en hoe co-creatie daadwerkelijk tot stand komt door de ruimte te nemen om elkaar te ontmoeten”. 

Verrassend gesprek tussen deelnemers Rene van Megchelen en Sandra Luijken in de Open Ruimte.

Rene van Megchelen:

“Wat een mooie en fijne dag. Samen met andere HappyWe-ers de dag beleefd. Veel kadootjes gekregen, leuke ontmoetingen en mooie workshops gevolgd. Kortom, blij en dankbaar”. 

Founding Father van de HappyWe app Chiel van der Linden in gesprek met kartrekkers 1e HappyWe-live event Sandra Luijken en Adrianne van Doorn. 

Adrianne van Doorn:

“Ik ben in verwondering over alles wat ik heel bijzonder heb gevonden vandaag. Iedereen die zich eigenlijk inzet voor het event, in de zin van een workshop geven of wat lekkers meenemen en dat ik vind ik ook eigenlijk heel bijzonder dat iedereen zoiets heeft van: “Oh, ik ga wat meenemen!””

 

Deelnemers Bert van Dam en Jelco de Jong genieten van al het lekkers dat door iedereen met liefde is bereid en meegebracht is.

Jelco de Jong:

“Het eten was ook gewoon écht heel lekker, Yvonne Hitipeuw kan zo een restaurant beginnen".

Positivity Reporter Jelco de Jong in gesprek met Bert van Dam van Multiply Happiness (HappyWe app). 

Bert van Dam:

“Wat was het een unieke dag vandaag in Amersfoort. Georganiseerd door unieke kanjers. Het is voelbaar dat “off-line” een pracht aanvulling is op “on-line”. Smaakt naar meer.“

Workshop Storytelling door Paul Groos met deelenemers Wim, Rene, Adrianne, José en  Myrke.  

Wim Kollerie: 

Wat een super dag, zo’n HappyWe-live. Mooie workshops van mooie mensen. Ik deed mee met de workshop Storytelling door Paul Groos. Wat ben ik verrast, dit was gaaf en inspirerend, misschien wel iets voor op mijn werk.“ 

HappyWe-live Host Paul Groos verzorgt een heerlijke avondmaaltijd voor alle deelnemers.

Paul Groos:

“Mensen mee laten genieten in ons fijne warme ruime huis en voor ze koken, daar word ik zó blij van. Het waren echt toffe dagen” 

Deelnemers Sandra Luijken en Eline Schouten in gesprek in de Open Ruimte.

Eline Schouten: 

“HappyWe-live: leuke workshops gevolgd, leuk om de mensen die je al on-line “kent” uit de HappyWe app in het echt te ontmoeten. Verwend met lekker eten en later ging de muziek aan en hebben we gedanst. ”

Workshop Ziel en Ego synchroon? Door Ingrid Frissen met deelnemers Rita, Marij en Yvonne.

Marijke van Daele:

“Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe dingen leren, daar was ik zo aan toe in deze fase in mijn leven. Ik geniet er bij ieder event steeds weer van”. 

 

Workshop Mandala tekenen i.c.m. Systeemopstellingen door Antonique de Lange met deelnemers Myrke, Adrianne en Ellert-Jan. 

Antonique de Lange: 

“Voor het eerst deze workshop gegeven die ik zelf ontwikkeld heb. Het was zó gaaf om te doen en heel blij met de positieve feedback!” 

Workshop Make it Real door Sandra Luijken met deelnemers Betty, Chiel, Dirk-Jan, Jacqueline en Hans.

Chiel van der Linden:

 “Geweldig Sandra zo’n creatiekracht to make this day real! The first HappyWe-live event ever on this planet. You did it. I enjoyed it. We enjoyed it happily. Je hebt kleur, kracht, lef en lievekracht. Ik dank jou.”

Positivity Reporter Hans van Heertum in gesprek met Chiel.

Hans van Heertum:

“HappyWe-live. Wat een bijzondere, heerlijke en enerverende dag. Zit nog na te genieten. Dank!”

Positivity Reporter en Geluksman Chiel van der Linden in gesprek met deelneemster en workshopleidster Antonique de Lange.

Antonique de Lange:

“Zo gek om mezelf terug te zien en te horen. Volledig uit mijn comfort zone zichtbaar zijn en ik ben er nog blij mee ook!”

Positivity Reporter Jelco de Jong in gesprek met deelneemster Myrke.

Jelco de Jong:

"Word je nou nooit eens moe van die Geluksman"?

Creatieve workshop enveloppen maken van sloopboeken door Anneke Groos met deelnemers José, Myrke en Ellert-Jan. 

José Nuiten: 

“Deze dag voelde voor mij alsof ik twee weken met vakantie ben geweest, geweldig!”

Workshop Positief Leiderschap door Geluksman Chiel van der Linden met deelnemers Kees, Anneke, Antonique, Alexandra en Martin. 

Chiel van der Linden: 

“Wat is het toch een heerlijk besef dat je aan iedere situatie Vitamine P (positiviteit) toe kunt voegen, zeker ook tijdens het HappyWe-live event. Het was weer een feestje.” 

 

Workshop Systeemopstellingen voor ondernemers door Jacqueline Kollerie met deelnemers Antonique en Sandra. 

Jacqueline Kollerie: 

“Wat een mooie dag! Delen, ontmoeten, eten en drinken. Fantastisch!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Schrijf je in voor een HappyWe-live event om het zelf te ervaren en om te kijken en te voelen of het iets voor jou of jullie kan zijn. We hebben dan alle ruimte om daar over te brainstormen. Rechtstreeks contact opnemen voor nadere informatie en verkenning kan natuurlijk ook. 

The Real Social Network - Powered by Make it Real

Abonneer

Verplicht *

Bekijk vorige campagne.

homelinkedin-square