« Alle

HappyWe One-Million Party

1 april 2020 om 10:00 - 17:00

Gratis

Mijlpaal

Binnenkort wordt de mijlpaal bereikt van de HappyWe score van 1 miljoen!!

1 miljoen keer is er dan iemand blij geworden door posts op de HappyWe app. Dat is toch bijzonder als je er over nadenkt?! 1 miljoen!!

Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Datum en Locatie

Dat doen we samen op woensdag 1 april in Zutphen bij HappyWe-live HOST Annelies Hupkes.

Zij stelt haar locatie van haar mooie bedrijf Intuïtieve Trainingen met veel plezier ter beschikking. Wat een cadeautje is dat al!

Dat gaat echt een feestje worden!

Er is ruimte voor maar liefst 50 personen, niet alleen om deel te nemen, maar er is ook volop gelegenheid om zelf het podium te pakken.

Dus wil je iets betekenen in het programma in de vorm van een workshop, lezing, challenge, muziek etc. Laat het ons weten! Leuk!

 

Programma

3 x 3

Samen vullen we het programma en zoals je ziet zijn er 3 rondes. Per ronde zijn er 3 opties om te doen waarvan je er 1 kiest.
Tijdens iedere ronde is er altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de OPEN RUIMTE, voor jezelf of gezellig samen met iemand die je ontmoet hebt tijdens het event. Samen een fijne wandeling maken buiten kan bijvoorbeeld. Freedom & Fun!

Open podium

Tijdens het HappyWe-live event draait het om delen, oprechte aandacht, gezien en gehoord worden vanuit lef, liefde en lol. Naast het feit dat grote sprekers en workshopleiders vanuit de hele HappyWe-live community hun kennis en inspiratie graag delen, zijn er verschillende mogelijkheden om zelf het podium te pakken tijdens dit event en om mede invulling te geven aan het geheel.

Het hoeft niet perfect te zijn, het podium is ook uitermate geschikt om ervaring op te doen. Eerlijke feedback, daar groei je van en waarschijnlijk heb je meer te bieden dan je denkt.

Zoals je ziet is voor dit event het programma bijna compleet ingevuld. Een mooie mix!

Er is nog ruimte voor 1 item, laat het ons weten als je ook het podium wilt pakken. Leuk!

Samen eten

Tijdens het HappyWe-live event drinken en eten we samen, we geven en ontvangen vanuit overvloed. We hebben de tijd om elkaar écht te ontmoeten.

“Food is the ingredient that binds us together”.

Voor het hapjesbuffet tijdens de lunch nemen we allemaal wat mee! Hoe leuk is dat?!

Je kunt je favoriete lunch-hap meenemen, of lekker iets makkelijks of misschien wel een lekker hapje waar een mooi verhaal achter zit, een familie-traditie bijvoorbeeld. Iets lekkers voor tijdens de pauzes mag natuurlijk ook. Als je denkt: “Nou, ik lust wel iets fris, een wijntje, biertje of een lekker sapje ofzo”. Neem dat dan lekker ook mee. Niet te veel over nadenken, doe gewoon iets leuks. Verras ons!

Vrijwillige bijdrage

We proberen zoveel mogelijk met gesloten beurzen samen dit leuke event te organiseren. Gebruik maken van wat er allemaal al is. Make it Useful. Talent, aandacht, gezelligheid, fijne energie, inspiratie etc. Om het geheel organisatorisch simpel te houden zorgen wij voor een aantal dingen (organisatie, locatie, koffie, thee etc.).
Je mag een vrijwillige bijdrage in de HappyWe-pot doen die we daar neer zullen zetten.

Inclusief

Het HappyWe-live event is toegankelijk voor iedereen, los van rangen en standen, geaardheid, met of zonder baan, wel of geen kinderen, wel of geen relatie, wel of geen beperkingen, wel of geen afgeronde studie, met pensioen of nog op school, meer of minder happy op dit moment etc., zo lang je maar met een positieve insteek deelneemt.

“Er is niemand geboren zonder talent en we hebben elkaar allemaal nodig”.

 

Enthousiast?

Schrijf je snel in, dan ben je verzekerd van een hele toffe dag op 1 april!!

 

 

Gegevens

Datum:
1 april 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

HappyWe-live
Telefoon:
0615000834
E-mail:
sandra@happywe-live.com
Site:
www.happywe-live.com

Locatie

Intuitieve Trainingen
Hanzeweg 6
Zutphen, Gelderland 7202 CG
+ Google Maps
Site:
https://www.intuitievetrainingen.nl/

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

The Real Social Network - Powered by Make it Real

Abonneer

Verplicht *

Bekijk vorige campagne.

homelinkedin-square